Gør smerter og stress hverdagen UUDHOLDELIG?




Er du BEKYMRET for, at det vil være sådan for altid?




Er du TRÆT af at spilde din energi

på terapier, der ikke virker eller efterlader dig utilfreds?

SIKKE EN

LETTELSE!

"Sarahs behandlinger er en sikker, afslappende og behagelig måde at opleve smertelindring på."

FORBINDELSE

Smerter er komplicerede og kan være en konstant kamp op ad bakke. Jeg forstår det på to måder: videnskabeligt og intuitivt.


De behandlinger, jeg giver, er informeret af aktuel forskning i smertebehandling og fasciel anatomi og fysiologi. 

 

Desuden lytter og kommunikerer mine hænder med dig og afslører de plader og begrænsninger, der er problematiske. Du vil kunne se på det, som mine hænder siger til dig, at jeg "forstår det".


EKSPERTISE

Jeg er en professionel massageterapeut med 25 års erfaring i at anvende alternative og gratis manuelle terapiteknikker.


Jeg er RAB og certificeret behandler af mange former for håndhealing, jeg er medlem af organisationer, der støtter videnskabelig forskning og professionalisme inden for området.


Jeg fordyber mig med glæde i uddannelse - som instruktør og elev. Uddannelse, fællesskab og nye oplevelser er fundamentet for et sundt hands-on kald.


KLOGSKAB

Uanset om du modtager en behandling hos mig på min klinik eller i en varmtvandsbassin, kombinerer min terapi dyb afslapning med avancerede teknikker, der beroliger, glæder og sætter nervesystemet på plads igen.


Trykket du vil føle skifter fra let til dybt og holder sig på den rigtige side af din smertetærskel. Du vil sandsynligvis finde det på samme tid stimulerende og afslappende - endda forfriskende.


Mine teknikker virker til smertelindring, afslapning og til dem, der blot ønsker en rigtig god massage.

HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIG

Stædig

Smerter

Smerter i nakke og lænd,

Myofascial Pain Syndrome,

Frossen skulder, Fibromyalgi,

Complex Regional Pain Syndrome,

Kumulativ traumeforstyrrelse,

Skoliose, Karpaltunnelsyndrom og Thoracic outlet syndrom, Neurologiske smerter, Migræne og Hovedpine

Sove & 
Afslapning

Har du problemer med at "slukke lyset?". Obsessive tanker og bekymringer gør det svært at få genoprettende søvn, at udføre enkle opgaver, og det forstyrrer den daglige kommunikation på arbejdet og i hjemmet.


Den manglende evne til at falde til ro gør det svært at helbrede langsigtede helbredsproblemer. Min klinik og mine behandlinger er specielt designet til at aktivere din krops naturlige hvile- og afstressningsreaktioner.

Skader og kirurgi

Rehabilitering

Det myofascielle system (også kaldet bindevæv) er en integreret del af vores måde at bevæge os på og fungere på. Skader, operationer og deres tilbageværende ar kan have langvarige virkninger, der forårsager smerter, påvirker bevægelser, vejrtrækning og faktisk alle andre systemer.

Myofascial terapi behandler disse ubalancer holistisk - både i deres akutte og kroniske faser.

Long Covid &

Forlænget Sygdom

Er du stadig ved at komme dig efter COVID? COVID og andre kroniske sygdomme kan forværre smerter.


Hovedpine, ledsmerter og stivhed, øvre og nedre luftvejsproblemer, muskelømhed, træthed og søvnløshed kan alle lindres med håndterapi.

Gentagne
Belastninger

Musikere, atleter, håndværkere, programmører, strikkere, gartnere..... hvem af os har ikke en eller anden form for overbelastning i forbindelse med gentagen aktivitet? Jeg kan hjælpe dig med at identificere de grundlæggende årsager og tilbyde alternativer.
Selv når der ikke er noget let svar, genopretter myofascial behandling balancen og holder dig i den smertefri zone.

Livcycklus

Overgange

Fødsel, vækstsmerter, ungdomsår, graviditet, midt i livet og død er alle naturlige overgange. Selv om de ikke er patologiske, kan de være perioder med stress og betydelige fysiske forandringer.


Massage giver stor tryghed, lindrer fysiske smerter og hjælper dig og dine kære med at komme videre med lethed. 

HVAD FOLK SIGER

Da jeg kom til Sarah, havde jeg haft stærke smerter i armen og begyndende karpaltunnelsyndrom. Inden for de første par behandlinger havde jeg en betydelig smertelindring, og jeg er overbevist om, at hun stoppede udviklingen af denne tilstand i dens spor.

— EMILY





“Sarahs behandlinger på klinikken og i varmtvandsbassinet - har en dyb effekt. Jeg har modtaget begge behandlinger med det samme gode resultat. Hvilken lettelse! Jeg kan bestemt anbefale disse behandlinger.”

— LENE





Sarahs behandlinger er en utrolig helbredende oplevelse. Hendes blanding af intuition og ekspertise inden for flere forskellige metoder er uovertruffen. Hvis du er heldig nok til at modtage behandlinger fra Sarah, vil du vide, at du er i hænderne på en master healer.

— JESS



See for Your Self!

Jeg hjælper folk med at nyde deres liv med færre smerter og bedre funktion. Og alligevel er vores kroppe ikke kun til for at få os fra A til B. Vi er følende, dynamiske og i udvikling. Vores følelser, tanker, drømme og fornemmelser er konstant i spil. Vi reagerer, interagerer og kommunikerer med os selv, med hinanden og med omgivelserne omkring os. 

Uanset om vi er på min klinik eller i varmtvandsbassinet, vil du være sikker på at nyde en symfoni af fornemmelser, en unik skabelse, en stille samtale, let inspiration og ægte afslapning.  


TILKNYTNINGER

NORDIC INTEGRATIVE MEDICINE