Bindevævsbehandlinger

Bindevævsterapi er en avanceret manuel terapi, der fokuserer på det fascia system, som understøtter og indkapsler alle anatomiske strukturer og udgør et fascinerende neuralt kommunikationsnetværk.


Da fascia er integreret i hele vores krop, selv på celleniveau, behandler myofascial terapi kroppen som en sammenhængende helhed, ikke som individuelle dele. Det er en terapi, der er dokumenteret med videnskabelig forskning og daglig klinisk erfaring.


Under behandlingen vil du mærke forskellige typer tryk og sandsynligvis blive bedt om at bevæge dig eller strække dig. Mange mennesker fortæller, at de har en unik følelse af både stærk intensitet og dyb afslapning på samme tid.

Behandlingerne omfatter funktionsvurderinger før, under og efter behandlingen. Jeg tilbyder også terapeutiske øvelser som en ekstra service, som man kan lave derhjemme mellem behandlingerne.


De behandlinger, jeg giver, er unikke, ikke rutineprægede eller begrænset til en bestemt teknik. Jeg har sammenfattet mine egne teknikker, som jeg har lært af vidunderlige lærere og behandlet mennesker siden 1999 - både på en traditionel massagebriks og i varmtvandsbassiner. Der er ikke noget andet som det, se selv!

Du har mange valgmuligheder, når det gælder alternativ behandling. I min hyggelige klinik vil du - ud over det opvarmede behandlingsbord - få en rolig og stille oplevelse uden unødvendig samtale.


Uanset om det er kropsarbejde, åndedrætsterapi eller at lære den helbredende kunst hos mig - vil du opleve forbedret sundhed for din krop, dit sind og din ånd. Se det selv!

Kompetencer og indflydelser

Klik her for alle kvalifikationer

Massage Therapy

relaxes the body, quiets the mind, eases aches and pains and helps you feel connected

WATSU® & Healing Dance®

are two forms of aquatic bodywork, or massage and movement perfomrned in a pool of warm water

Pregnancy & Infant Massage

are advanced techniques to ease the discomforts commonly expereinced during and after pregnancy.


Infant massage is a unique way to bond wth your child and help them develop healthy sensory awareness.

Myofascial Trigger Point Therapy

is a established method of treating soft tissue dysfunction, limited range of motion and pain from trauma, injuries or accidents and postural patterns.

Fascial Fitness

is movement therapy that specifically leverages the latest in fascial research to develop the unique physiological characteristics of the fascia

Zone Therapy, Craniosacral, Rosen Method, Shiatsu, Energy Medicine, Structural Integration, Polarity & Hydrotherapy

are techniques I have studied and practice and intuitively weave their way into my treatments